[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]KAĞIT KEBABI
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler:[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
- 500 gr. kuzu eti
- 1 demet taze soğan
- 1 demet dereotu
- 1 demet maydanoz
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- Karabiber
- Tuz
- Kekik
- Yağlı kağıt[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Yapılışı:
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Taze soğan, dereotu, maydanozu kıyın. Bir kaba koyun. Karışımı yağlı kağıta koyup [/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler:[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
- 500 gr. kuzu eti
- 1 demet taze soğan
- 1 demet dereotu
- 1 demet maydanoz
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- Karabiber
- Tuz
- Kekik
- Yağlı kağıt[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Yapılışı:
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Taze soğan, dereotu, maydanozu kıyın. Bir kaba koyun. Karışımı yağlı kağıta koyup [/FONT]