Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Devlete borcunuz var mı?

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
10:52
Katılım
23 Eylül 2006
Mesajlar
9,165
Tepkime puanı
48
Puanları
0
51589_3.jpg


Devlete borcunuz var mı?

Vatandaş, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 'Borç Bilgilendirme Servisi' hizmetiyle, vatandaşlar devlete olan borçlarını internet üzerinden öğrenebilecek.

Vatandaş, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ''Borç Bilgilendirme Servisi'' hizmetiyle, vergi dairelerine intikal etmiş olan vergi, trafik ve idari para cezası, Yurt-Kur harcı, yargı harcı gibi tüm borçlarını '' '' adresinden öğrenebilecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre, daha önce sürekli mükellefiyete sahip olan mükellefler için İnternet Vergi Dairesi üzerinden yapılan borç sorgulama hizmeti, süreksiz mükellefiyet ve mükellef olmayan gerçek kişilere de açıldı.


Buna göre, artık vatandaş, Borç Bilgilendirme Servisi Hizmeti ile T.C. kimlik bilgilerini kullanarak vergi dairelerine intikal etmiş olan bütün borçlarını (trafik cezası, idari para cezası, Yurt-Kur harcı, yargı harcı gibi) ''www.gib.gov.tr'' adresinden öğrenebilecek.



Ödeme Emrine Karşı Yapılacak İşlemler Broşürü güncellendi-


Bu arada Gelir İdaresi, ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşürünü de güncelledi. Mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşüründe, ödeme emri, ödeme emrine karşı açılabilecek davalar, mal bildirimi ve verginin ödenebileceği anlaşmaları bankalar hakkında bilgi verildi.




Anadolu Ajansı

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst