Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

70000 Meleğin Size Dua Etmesini Istermisiniz?

murat1316

New member
Local time
04:54
Katılım
2 Mayıs 2007
Mesajlar
889
Tepkime puanı
12
Puanları
0
Yaş
38
Konum
zonguldak
Web sitesi
www.zurnaciogullari.com
Resulullah(sav) şöyle buyurdu:

Her kim sabahladığında üç kere: "Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim (Kovulmuş şeytanın şerrinden hakkıyla işiten ve her şeyi bilen ALLAHa sığınırım).; Dedikten sonra Haşr suresinin sonundan üç ayet okursa, ALLAHü Teâlâ o kişiye akşama kadar duâ etmek üzere yetmiş bin melek görevlendirir. O gün ölürse, şehit olarak ölür. Akşamladığında bunları okuyana da aynı derece vardır.

Ahmed b. Hanbel, Müsned, 5/26.

Haşr suresinin son üç ayeti:

HuvALLAHulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.
HuvALLAHulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanALLAHi 'amma yuşrikune.
HuvALLAHul halikul - bariy-ulmusavviru lehul'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiymu.

Meali:

O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan ALLAH'tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân'dır, Rahîm'dir.

O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan ALLAH'tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağıi, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan ALLAH'tır. ALLAH, onların ortak koştuklarından uzaktır.

O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren ALLAH'tır. Güzel isimler O'nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir
__________________
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst