Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Tarhana Çorbası

davutkorucu

Guest
Local time
17:46
Katılım
31 Ağustos 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
50
Tarhana Çorbası
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
Malzemeler
[/FONT]
bullet2.gif
Buğday Unu
bullet2.gif
Yağlı Yoğurt
bullet2.gif
Yeşil Biber
bullet2.gif
Kırmızı Biber
bullet2.gif
Ev Mayası
bullet2.gif
Kuru Soğan
bullet2.gif
Nane
bullet2.gif
Tuz
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
HAZIRLANIŞI

bullet2.gif
Bir tencereye bir çorba kaşığı tereyağı veya o miktarda margarin ya da bir kahve fincanı sıvıyağkonulur.
bullet2.gif
Isıtılan yağa bir kaşık salça veya rendelenmiş domates (istenirse sarmısak) ilave edilir. Birlikte kavrulur.
bullet2.gif
Üzerine dört su bardağı soğuksu ilave edilir. İki (arzuya göre üç) çorba kaşığı tarhana katılarak karıştırılır.
bullet2.gif
Karıştırma işlemi kaynayıncaya kadar sürdürülür. Çiğ tad vermemesi için bir süre daha kaynatılır(asgari 5 dakika). İsteğe bağlı olarak kaynama esnasında et suyu ilave edilebilir. Sıcak olarak servis yapılır.
[/FONT]
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst