Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Tekke Operasyonu Başlıyor

zavzagalı

New member
Local time
02:34
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
2
Tepkime puanı
29
Puanları
0
Web sitesi
www.arakli.gen.tr
6169.jpg


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke'yi almak için çalışmalara başlayacak.

Trabzonspor'da alınan radikal kararlar, Fatih Tekke konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirme konusunda büyük aşama kaydeden başkan Sadri Şener'in, Fatih için de önemli adımlar atacağı öğrenildi. Rusya'da haftaya son maçına çıkacak olan tecrübeli golcü ile 15 gün içinde Trabzon'da bir görüşme yapılacağı bildirildi.

Bonservisi alınır
Egemen'den alınan kaptanlık pazu bandının Tayfun Cora ve Tolga Zengin'e verilmesiyle tekrar gündeme gelen 'öze dönüş operasyonu' çerçevesinde Tekke'nin mutlaka takıma kazandırılacağı dile getirildi. Başkan Şener'in sözleşmesi aralıkta bitecek olan Fatih için yakın çevresine, "Onu mutlaka getirmeliyiz. Tüm imkanlar kullanılır ve bonservisi alınır" dediği öğrenildi.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst