Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Pamuk gibi et

melek_19

Guest
Local time
16:44
Katılım
11 Nisan 2006
Mesajlar
5
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
37
Etinizin ilik gibi pişmesini istiyorsanız haşlama suyuna iki yemek kaşığı sirke koyarsanız ,hem çabuk hemde yumuşak olduğunu görüceksiniz ,özellikle denedim ve gördüm.Denemenizi tavsiye ederim.
 

melek_19

Guest
Local time
16:44
Katılım
11 Nisan 2006
Mesajlar
5
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
37
Daha hesaplı

--------------------------------------------------------------------------------

Rus salatasına konan patates, havuç'u konserve olarak kullanmak yerine haşlıyacağınız tavuğun içine soyulmuş ama bütün olarak patates ve havuçları birlikte haşlarsanız hem ekonomik hemde lezzetli bir rus salatası yemiş olursunuz.Ayrıca tavuğun haşlama suyuna,bir bütün soğan ,birkaç dal maydanoz arzuya göre tane yenibahar,defne yaprağıkatarsanız su dahada lezzetlenicektir.Bence deneyin pişman olmazsınız.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst