Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Özbek Pilavı

davutkorucu

Guest
Local time
15:23
Katılım
31 Ağustos 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
49
Özbek Pilavı
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
Malzemeler
[/FONT]
bullet2.gif
1,5kg Pirinç
bullet2.gif
3kg Kuşbaşı Et
bullet2.gif
1kg Havuç
bullet2.gif
2-3 baş Soğan
bullet2.gif
Karabiber
bullet2.gif
Tuz
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
HAZIRLANIŞI

bullet2.gif
Soğanlar doğranıp, havuçlar kibrit çöpü şeklinde hazırlanır.
bullet2.gif
Tencereye yağ konulur. Isınan yağın içine havuç ve soğan konulup kavrulur. Eğer kavrulmayacak olursa çok az su ilave edilir.
bullet2.gif
Üzerine kavrulmuş et ilave edilir. Et suyu konulup kaynatılır.
bullet2.gif
Diğer tarafta pirinç yıkanıp süzülür. Kaynayan et suyunun üzerine dökülür.
bullet2.gif
ÇÖnce harlı ateşte sonra kısık ateşte pişirilir. Demlenmesi beklenir. Tencere servis tabağıan ters çevrilir.
[/FONT]
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst