Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Çıtır Tavuk

davutkorucu

Guest
Local time
00:51
Katılım
31 Ağustos 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
49
Çıtır Tavuk
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
Malzemeler
[/FONT]
bullet2.gif
4 adet Tavuk Budu
bullet2.gif
1 çorba kaşığı Margarin
bullet2.gif
1 adet Soğan
bullet2.gif
1 tatlı kaşığı Şeker
bullet2.gif
1 tatlı kaşığı Kimyon ve Kekik
bullet2.gif
3 dilim peksimet
bullet2.gif
1 su bardağı Galeta Unu
bullet2.gif
Kızartma için Sıvı Yağ
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
bullet1.gif
HAZIRLANIŞI

bullet2.gif
Öncelikle bir tencereye su doldurulur. Tavuklar yumuşayıncaya kadar haşlanır. Yumuşayan derileri çatalla çekip çıkartılır. 1 çorba kaşığı margarin küçük bir tavada eritilir. Hafif ılıklaşınca, fırça yardımı ile butlara sürülür.
bullet2.gif
Tavuklar bir kenarda bekletilir. Soğanirobota atılıp parçalanır ya da incecik kıyılır. Kekik ve kimyonla karıştırılır. Tavuklar, baharatlı bu karışıma bulanır
bullet2.gif
Ayrı bir kapta da galeta unu ve çok küçük parçalara ayrılan peksimet karıştırılır. Tavuklar galeta ununa da bulanıp sıvı yağda kızartılır.
[/FONT]
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst