Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

F.Bahçe'de hedef final

  • Konbuyu başlatan mmusti57
  • Başlangıç tarihi
M

mmusti57

Guest
Pierre vedaya hazırlanıyor

6039.jpg


Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk, sezon sonunda futbol kariyerine son vereceğini açıkladı.

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen 37 yaşındaki Hooijdonk, kulübünün resmi dergisinde yer alan açıklamasında, ''her zaman bir zevk olduğu duygusuyla'' futbolu bırakmak isteğini belirtti.

Bugüne kadar, 14'ü Hollanda milli takımında olmak üzere toplam 46 uluslararası golü bulunan Hollandalı yıldız, Feyenoord'dan önce Roosendaal, Nac Breda, Nottingham Forest, Celtic Glasgow, Arnhem Speed ve Fenerbahçe'de forma giymişti.
 
M

mmusti57

Guest
Bugün 40. zafer olsun

E9A6AD5446367E44B1337812b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif

_spacer.gif
Bugün 40. zafer olsun


F.Bahçe, Avrupa kupalarında bugün 125. maça çıkıyor. Kanarya, bu maçlarda 39 galibiyet, 68 yenilgi aldı. F.Bahçe, İngiliz takımlarıyla bugün 11. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynanan 10 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı. Newcastle ilk kez Avrupa kupalarında bir Türk takımıyla

karşı karşıya gelecek.

124 MAÇTA NE YAPTI?
Organizasyon O G B M
UEFA 48 17 7 24
Şam. K. K. 33 9 4 20
Ş. Ligi ön eleme 10 4 3 3
Şam. Ligi 24 6 2 16
Kupa Galipleri 9 3 1 5
Toplam 124 39 17 68

DEPLASMANLARDA NE YAPTI?
Organizasyon O G B M
UEFA 24 4 5 15
Şamp. K.K. 17 3 1 13
Ş. Ligi ön eleme 5 2 1 2
Şam. Ligi 12 2 1 9
Kupa Galipleri 5 - - 5
Toplam 63 11 8 44

FENERBAHÇEMİZE BAŞARILAR DİLERİM.
 
F

fa77

Guest
sakın elin ingilizine yenilip gelmeyin ;) bari sizler yenin gecemiz zafer olsun fenerbahçemize ve beşiktaşımıza başarılar
 
R

ra82

Guest
ewet iki takımdanda galibiyet bekliyoruz ama özellikle beşiktaş'tan allah ayaklarna zeval vermesin (e mübarek gece kabul olur ) bu arada galatasaraylılarada büyük geçmiş olsun yani ben bir beşiktaşlı olarak garanti bakıyordum maça ama neyse başka sefere inşaallah :D
 
M

mmusti57

Guest
Roeder: Fenerbahçe çok tehlikeliydi

Roeder: Fenerbahçe çok tehlikeliydi Biz çok büyük bir takımı yendik bugün, Fenerbahçe çok tehlikeliydi ve kontrataklar yapıyorlardı. 1-0 kazandık ve gol yemediğimiz için mutluyuz.
glenn_roeder1.jpg

''Newcastle United Teknik Direktörü Glenn Roeder, Fenerbahçe karşısında galip gelmekten çok memnun olduklarını söylerken, "Fenerbahçe çok tehlikeliydi" dedi.
Zor bir maçı kazandıklarını ifade eden Roeder, ''Kazandığımız için çok memnunuz. Kazanmayı hak ettik. Zor bir maçtı. Fenerbahçe köklü ve Avrupa'da tanınmış bir takım. Savunmada iki değişiklik yaptım ve bugün 2 oyuncuyu dinlendirdim. Çok iyi bir maç oldu. Sol beke Duff'ı koydum ve bu iyi bir değişiklikti. Bütün defans kaleciyi iyi korudu. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

Sahalarında yapacakları diğer maçı da kazanmaları durumunda iyi bir pozisyona geleceklerini kaydeden Roeder, ''Aldığımız puan için mutluyuz. Evimizdeki diğer maçı kazanırsak iyi bir pozisyonda oluruz. Gruptan çıkmak istiyoruz. Biz çok büyük bir takımı yendik bugün, Fenerbahçe çok tehlikeliydi ve kontrataklar yapıyorlardı. 1-0 kazandık ve gol yemediğimiz için mutluyuz.''
 
M

mmusti57

Guest
Zico: "Sadece bir maç kaybettik"

Zico: "Sadece bir maç kaybettik" Sadece bir maç kaybettik. Son maçlara kadar hiçbir şeyin belli olmayacağını düşünüyorum. Sadece bir maç kaybettik savaşı kaybetmiş değiliz'' şeklinde konuştu.
zico_4.jpg

Brezilyalı çalıştırıcı maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, dönen ve duran toplarda savunmada yaşadıkları sorun nedeniyle gol yediklerini ifade ederek şu değerlendirmeleri yaptı: ''İnsan tabiiki üzülüyor. Maça güzel başladık ve gol yediğimiz ana kadar güzel mücadele ettik. Oyuncularım yapmaları gereken her şeyi ortaya koydular. Gol yedikten sonra ataklarımızı sıklaştırdık beraberlik ve kazanmak adına. İyi olduğumuz anda yediğimiz gol moralimizi bozdu. Şu ana kadar çektiğimiz sıkıntılardan kaynaklanan bir gol yedik. Dönen toplar ve duran toplarda yaşadığımız sıkıntılarla gol yedik.''

-''SADECE BİR MAÇ KAYBETTİK SAVAŞ DEĞİL''-
Fenerbahçe teknik direktörü, ''Gruptan çıkacağınıza inanıyormusunuz?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Sadece bir maç kaybettik savaşı kaybetmiş değiliz'' dedi. Gruptan çıkabilecek güce sahip olduklarını kaydeden Zico, ''Bu bize bağlı tabii ki. Biz istersek ve mücadelemizi sürdürüp bundan sonraki maçları alırsak bu gruptan çıkabiliriz, buna gücümüz var. Sadece bir maç kaybettik. Son maçlara kadar hiçbir şeyin belli olmayacağını düşünüyorum. Sadece bir maç kaybettik savaşı kaybetmiş değiliz'' şeklinde konuştu.

-''KAZANDIĞIMIZ TOPLARI OLUMLU KULLANAMADIK''-

Newcastle United karşısında takımını daha bir bütün şeklinde gördüğünü ve futbolcuların üst düzey bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Zico, hücuma çıkışlarda basit top kayıpları yaşadıklarını ifade ederek şunları kaydetti: ''Alanları iyi daralttığımızı düşünüyorum. İkili mücadelelerden daha fazla galip çıktığımızı gördüm. Kaptığımız topları atağa çıkarken basit şekilde rakibe vermemiz bizim için sıkıntıydı.

Bu tip maçlarda elinizde olan ufak şansları lehinize çevirmeniz gerekir. Bu nedenle yapabileceğimiz golleri maalesef yapamadık. Bugün eksik yaptığımız şey, kazandığımız topları olumlu kullanamamamızdı.'' Zico, fiziksel ve mental yorgunluk nedeniyle pazar günü Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacakları maçta farklı oyunculara görev verebileceğini ifade etti. Newcastle United karşısında sahaya sürdüğü 11 kurgusunun ellerindeki imkanlar çerçevesinde alternatiflerinden birisi olduğunu ifade eden Brezilyalı çalıştırıcı, hep bu şekilde tek forvetle devam etmeyeceğini kaydetti.

Teknik direktör Zico, ''Fenerbahçe için UEFA Kupası rüya mıdır?'' şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi: ''Futbol içinde hayaller kurmak güzeldir. Fakat gerçeklerle saha içerisinde yüzleşmek gerekir. Futbolda hiçbir rakibe karşı kolayca kazanamazsınız. Günümüz futbolunda azimli ve kararlı olarak mücadeleyle rakibin eksiklerinden yararlanmanız sonuç üzerinde etkili oluyor. Bugün duran toplardan yapılan bir hata, maçı rakibin lehine çevirdi. Gol pozisyonu yaratamadığımıza katılmıyorum. Gole çevireceğimiz pozisyonlar vardı. Maalesef yanlış seçimlerden dolayı bugün gol atamadık.''
 
M

mmusti57

Guest
Futbolun adaleti yok: 1 - 0

Futbolun adaleti yok: 1 - 0 Oynayan bizdik, kazanan onlar! Ligde oynadığı futbol ile eleştiri üstüne eleştiri alan Fenerbahçe İngiltere'de bambaşkaydı.
newc_fb.jpg

Fenerbahçe İngiltere'de Newcastle United deplasmanında St.James Park çimlerinde harika bir mücadele örneği göstermesine rağmen yine şanssızlığına boyun eğdi.
UEFA Kupası H Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe İngiltere'de Newcastle United deplasmanına çıktı. 90 dakika içerisinde müthiş mücadele gösteren ve adeta İngiliz ekibine sahayı dar eden sarı-lacivertli temsilcimiz şanssız bir şekilde sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
İlk yarısı golsüz eşitlik ile tamamlanan maçta Fenerbahçe baskısını arttırdığı dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile yıkıldı. 79. dakikada Fransız forvet Sibierski F.Bahçe ceza alanı içinde oluşan karambolde topu ağlara gönderdi ve Newcastle United'a galibiyeti getirdi.
Grubun diğer maçında Palermo, Eintracht Frankfurt'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe UEFA'da grubunda 2. hafta maç yapmayacak ve 3. haftada 23 Kasım'da Palermo ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek...
MAÇTAN DAKİKALAR
27. dakikada Sibierski'nin pasında topu kontrol eden N'Zogbia'nın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda top, yan ağlarda kaldı.
34. dakikada ceza sahası dışından Martins'in yerden sert şutunda top, az farkla yandan auta çıktı.
36. dakikada sağ kanattan Carr'ın ortasında arka direkte N'Zogbia'nın kafa vuruşunda top, Önder'den döndü. Dönen topu N'Zogbia tamamladı. Meşin yuvarlak, yan ağlarda kaldı.
37. dakikada Edu'nun hatasında topu kapan Milner'in ceza sahası sağ köşesinden içeriye çevirdiği topa Önder, Martins'ten önce müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.
45. dakikada ceza sahası dışından Appiah'ın sert vuruşunda top, üstten auta çıktı.
45+1'de sol kanattan Emre'nin kullandığı köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen Taylor'un kafa vuruşunda top, az farkla üstten auta çıktı.
48. dakikada Carr'ın sağdan ceza alanına gönderdiği topu kaleci Rüştü çıkarak kontrol etti.
51. dakikada Kezman'ın rakip ceza alanı yayının önüne kadar getirdiği topa Appiah'ın sert şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
52. dakikada Mehmet'in pasıyla topla buluşup sağdan ceza alanına giren Tuncay, pasını müsait durumdaki Alex'e atmak isterken, Duff topa sahip olarak tehlikeyi önledi.
53. dakikada gelişen Newcastle United atağında top Fenerbahçe ceza alanındaki Martins'e atıldı. Rakibiyle birebir kalan Edu, kafayla meşin yuvarlağı Rüştü'ye gönderdi.
54. dakikada ceza alanının dışından kaleyi karşıdan gören noktadan Alex'in kullandığı faul atışında kaleye giden top kaleci Harper'da kaldı.
57. dakikada sol kanatta şık bir hareketle rakibini geçerek ceza alanına giren Kezman'ın çaprazdan kale içine sert vuruşunda Ramage'nin müdahale ettiği top kornere çıktı.
62. dakikadaki Newcastle United atağında soldan ceza alanına ortalanan topa Martins'in kafa vuruşunda kaleci Rüştü son anda yatarak müdahalesiyle topu kornere gönderdi.
67. dakikada Parker'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Martins'in Fenerbahçe savunması arasında yaptığı vuruşta top kaleci Rüştü'nün kucağında kaldı.
69. dakikada Alex'in ceza alanının dışından sert şutunda top kaleci Harper'da kaldı.
77. dakikada Alex'in, Newcastle United savunmasının arasından verdiği pasta topu kontrol etmek isteyen Uğur'dan önce Carr meşin yuvarlağı kaleci Harper'e gönderdi. Harper topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
79. dakika Newcastle United'ın sağdan kullandığı korner atışında ceza alanında kaleye gönderilen top Rüştü'nün ellerinden oyun alanına geri döndü. Savunmada Önder'in müdahale edemediği top Sibierski'nin vuruşunda filelere gitti: 1-0
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Newcastle United maçtan 1-0 galip ayrıldı.
Stat: St James' Park
Hakemler: Grzegorz Gilewski , Maciej Wierzbowski , Rafal Rostkowski (Polonya)
Newcastle United: Harper , Carr , Taylor , Ramage , Duff , Milner , Parker , Emre (Dk. 54 Butt ), N'zogbia (Dk. 64 Solano ), Sibierski , Martins (Dk. 75 Ameobi )
Fenerbahçe: Rüştü , Önder , Lugano , Edu , Ümit (Dk. 82 Deivid ) , Mehmet (Dk. 70 Uğur ), Appiah , Aurelio , Tuncay , Ale , Kezman
Gol: Dk. 79 Sibierski (Newcastle United)
Sarı kartlar: Dk. 33 Ümit, Dk. 90 Önder (Fenerbahçe)
 
M

mmusti57

Guest
Newcastle-F.Bahçe maçından notlar

Newcastle-F.Bahçe maçından notlar Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, UEFA Kupası (H) Grubu'nda deplasmanda Newcastle United ile yaptıkları karşılaşmada kadroda değişiklik yaparak takımı tek forvetle sahaya sürdü.
newca_fb.jpg

Takımın ortaya koyduğu futbolla eleştiriler alan Brezilyalı çalıştırıcı, zorlu Newcastle deplasmanında Deivid'e ilk 11 kişilik kadroya dahil etmedi. Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe'de ilk kez yedekler arasında sahaya çıkarken, bu oyuncunun yerine Mehmet Yozgatlı 11 kişilik kadroya girdi.

İngiliz rakibi karşısına, alışılan kadrosundan iki değişiklikle çıkan Fenerbahçe'de, Newcastle'a getirilmeyen Kerim'in yerine de savunmanın sağında Önder görev yaptı.
Teknik direktör Zico, Newcastle'a getirdiği 20 kişilik kadrodan Semih ve yedek kaleci Serdar'ı 18 kişilik kadroya almadı.
TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Fenerbahçe'yi, Newcastle deplasmanında taraftarları yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı St James' Park Stadı'nda yaklaşık 3 bin Fenerbahçeli taraftar ve gurbetçi vatandaşlar izledi. Taraftarlar kendilerine ayrılan tribünlerde yaptıkları tezahüratlarla, Fenerbahçe'yi zorlu deplasman maçında yalnız bırakmadı. Fenerbahçe tribününde Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar da yer aldı.
Fenerbahçeli taraftarlara stadın büyük tribününün üst kısmında sahayı çapraz açıdan gören bölümde yer verildi. İngiltere'nin çeşitli kentlerinden de çok sayıda taraftar Newcastle'a gelerek Fenerbahçe'ye destek verdi. Newcastle Unitedlı taraftarlar, Fenerbahçe maçında statlarını dolduramazken, tribünlerde boşluklar göze çarptı.
-STATTA COŞKULU KARŞILAMA-
Fenerbahçe kafilesi maçın başlamasına 1 saat 45 dakika kala stada geldi. Sarı-lacivertli ekibi stada gelişinde coşkulu bir taraftar kitlesi karşıladı. Teknik heyet ve futbolcuların stada giriş yapacağı noktada biriken taraftarlar, yoğun bir tezahürat desteğiyle takımı karşılarken, kafile taraftarların sevgi gösterileri altında stada girdi.
 
M

mmusti57

Guest
Olağanüstü Fener'e alışmanın zamanı geldi

7E5946BED5A08548A7606180b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Olağanüstü Fener'e alışmanın zamanı geldi

Newcastle maçında süper oynayan Fenerbahçe, dün de güçlü Kayserispor'u farklı mağlup etti. Zico, büyük bir cesaret örneği göstererek, Kayseri karşısında Ümit Özat, Rüştü ve Aurelio'yu yedek bırakıp, Uğur Boral, Deniz ve Volkan'la maça başladı. Bir anda özlemle beklenen 100. yılın Fenerbahçe'si ortaya çıktı. Ve F.Bahçe dün muhteşem futbolu ile adeta gözlerimizin pasını sildi

F.BAHÇE'yi farka götüren golleri Mehmet Yozgatlı, Kezman ve Alex (2) attı. Kayseri'nin tek sayısı İlhan'dan geldi. Bu sonuçla Kanarya, lider Vestel Manisaspor ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi ve taraftarlarına çifte bayram yaşattı.


***​

Moral oldu

"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı" diyen Brezilyalı çalıştırıcı Mehmet Yozgatlı başta olmak üzere oyuncularını kutladı.

Fenerbahçe'nin aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilere maruz kalan Zico, Kayseri karşısında alınan 3 puanla güven tazeledi. Sarı-kırmızılı ekip karşısında takım halinde iyi bir performans sergilediklerini belirten tecrübeli teknik ad********* "Moral kazanmak için bu galibiyete ihtiyacımız vardı" dedi.

Tümer perşembeye
Mehmet başta olmak üzere tüm oyuncularını kutlayan teknik direktör Zico, "Hatalar yaptığınızda onları düzeltmeniz gerekir. Oyuncularımın bu futbol anlayışını uyguladığını düşünüyorum. Bu akşam dinlendirdiğim Tümer'i perşembe günü takıma koyacağım" diye konuştu.
 
M

mmusti57

Guest
1A4506A3997A1841918E3975b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Fener resitali
Kayserispor karşısında şov yapan Kanarya, futboluyla hem lig hem UEFA hem de kupa için büyük umut verdi.


Kusursuz fırtına
Kayseri maçından önceki üç karşılaşmayı da kazanamayan F.Bahçe, galibiyet özlemine dün akşam son verdi. İyi oynamadığı gerekçesiyle sezon başından beri eleştirilen F.Bahçe, Kayseri önünde her hattıyla kusursuz oynarken, çok rahat şekilde gol pozisyonuna girmesiyle dikkat çekti.

Bileği bükemezler

F.BAHÇE yediği gol dışında, savunmada da başarılı görünürken kazanma azmi, savaşçılığı ve direkt sonuca giden futboluyla tam not aldı. Kanarya üstün performansıyla lig, UEFA ve kupada iddialı olduğunu bir kez daha gösterirken, taraftarlar "Bu futbolla bileğimizi kimse bükemez" dediler.
 
M

mmusti57

Guest
5D89EA551C761F4181E4DEC4b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Taraftardan şov&öfke
Sarı-lacivertliler şarkıları ile F.Bahçe'yi coştururken, kararlarını beğenmediği Arzuman'a "İsmet gol gol!" diye tepki gösterdi.


Boşluklar vardı
Şükrü Saracoğlu'nda dün boşluk- lar göze çarpsa da sarı-lacivertli taraftarlar tezahüratları ile bunu aratmadı. Doksan dakika takıma büyük destek veren taraftarlar, sergilenen etkili oyunda büyük pay sahibiydi. Coşkulu tribünleri çileden çıkaran ise İsmet Arzuman'ın ilk yarıdaki kararları oldu.

Haydi İsmet!..

Özellikle Tuncay'a gösterdiği kart sonrası Arzuman'a büyük tepki gösteren sarı-lacivertliler; "İsmet gol gol", "Haydi İsmet gol zamanı şimdi" diye tempo tuttu. Bu arada Bursaspor maçında sıkıntı yaşayan Genç F.Bahçeliler'in de bu kez tezahüratlarda ortak hareket ettikleri görüldü.
 
M

mmusti57

Guest
571575BE9CF78E44BB2B58BEb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
İlk üç golde Memo imzası
Mehmet Yozgatlı 1 gol attı, 1 asist yaptı, 1 golün de hazırlayıcısı oldu.


Teknik direktör Zico'nun 11'de yer verdiği Mehmet Yozgatlı yakaladığı bu şansı çok iyi değerlendirdi. Sağ kanatta çok etkili bir futbol sergileyen sarı-lacivertli futbolcu F.Bahçe'nin ilk golünü atan isim olurken, Kezman'ın attığı golde asist yaptı. Başarılı futbolcu, Alex'in kaydettiği golde ise, Deivid'e nefis bir orta yaptı. Çok koşup yorulan Mehmet, 71'de yerini Aurelio'ya bırakırken ayakta alkışlandı.
 
M

mmusti57

Guest
1E81C2E385ED6A4BBB6DB25Eb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Savunma sınıfı geçti

Soru işaretleri silindi
Sezon başından bu yana eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe savunması, Kayserispor önünde güven verdi. Daha önce soru işaretlerine neden olan Edu-Lugano ikilisinin uyumu dikkat çekerken, Önder ve Uğur da görevlerini başarıyla yerine getirdi.

HÜCUMA DESTEK VERDİLER
ADAM paylaşımını oldukça iyi yapan, kademe anlayışı ile alkış alan Fenerbahçe defansı, hücumdaki arkadaşlarına destek vermeyi de ihmal etmedi. Özellikle Edu ve Lugano, sık sık ileri çıkarak gol ararken, savunmanın tek hatasında Kayserispor golü buldu.
 
M

mmusti57

Guest
Liderliği almaya gideceğiz

9D40E508D301B045BC480905b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Liderliği almaya gideceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, "Vestel Manisaspor şu anda bizim 3 puan önümüzde lider. Ama biz Manisa'ya galibiyet ve liderliği geri almak için gideceğiz" dedi.


***​

Zirve yakışır

"Böyle büyük bir takıma her zaman en tepede olmak yakışır İlk hedefimiz Antep. Manisa'ya liderliği almak için gideceğiz".

F.Bahçe'nin hocası Zico, takımın başarısı için emek harcadıklarını söyledi. Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Zico, "Fenerbahçe her zaman en üstte savaşan, lider olması gereken bir takım. Biz de bunun için çalışıyoruz. Böyle büyük bir takıma her zaman en tepede olmak yakışır. Biz var gücümüzle bunun için çalışıyoruz" dedi.

VESTEL'E SAYGILIYIZ
Hafta sonu lider Manisa'la yapacakları maçın hatırlatılması üzerine, öncelikle Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep mücadelesine motive olduklarını ifade eden Zico, "Vestel bizim şu an 3 puan önümüzde. Rakibimize saygımız var. Fakat bizim oraya gitme amacımız, galibiyetle dönüp, bizim olan liderliği geri almak" diye konuştu.
 
F

fa77

Guest
fenerbahçenin bu hafta kazanacağını düşünüyorum liderliğe gelince lig zaten rayına oturdu gs fb bjk arasında geçeceği kesin v.manisa ise ligi 6 veya 7. bitirir diyorum
sevgiler.....
 
M

mmusti57

Guest
Next Emu Key Dosyalari

D+ GÜNCELLENDİ 27.10.2006
 

Ekli dosyalar

  • Next_9000Softcam_271006.zip
    57.3 KB · Görüntüleme: 3

seyfi

Administrator
Local time
05:26
Katılım
15 Kasım 2005
Mesajlar
6,014
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
59
Next emu keyleri..TPS, ABSAT 27 ekim-29 ekim arası. D+ ok..!

Next emu keyleri..TPS, ABSAT 27 ekim-29 ekim arası. D+ ok..!

Denenmiştir
 

erhan2403

New member
Local time
05:26
Katılım
21 Ekim 2006
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
bunları keyleri elle girebilir miyim.
n e x t ye - 8000 plus
 

keyci60

New member
Local time
05:26
Katılım
13 Mart 2006
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
68
bis keylerde tet malesef iyi çalışmalar
 
M

mmusti57

Guest
Cumhuriyet Bayramı

60D700F2E935FD4293B1BD27b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Cumhuriyet Bayramı
Dün tüm yurtta büyük bir coşku ile Cumhuriyet Bayramı'nın 83. yıl kutlamalarını gerçekleştirdik. Fenerbahçe de bu çok anlamlı günde Vestel Manisaspor'u mağlup ederek, +1 averajla liderlik koltuğuna oturdu ve taraftarlarına çifte bayram yaşattı. Fenerbahçe'yi dün tam 3 gol atan Brezilyalı forveti Deivid de Souza galibiyete taşıdı.


Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki nefesleri kesen maçta Fenerbahçe müthiş bir futbol ortaya koydu. Kanarya, 19'da Deivid ile öne geçti. 24'te Holosko skoru eşitledi. 39'da Deivid bir kez daha sahneye çıkıp durumu 2-1 yaptı. 55'te gecenin 'gol meleği' Deivid, skoru 3-1'e getirdi. 86'da Burak'la gelen gol, Vestel Manisaspor'a yetmedi.

ZİCO, cesurca değişiklikleri ile zaferin bir diğer mimarı oldu. Zico, Ersun Yanal kapışmasından Brezilyalı teknik adam galip ayrılırken, Zico'nun Fenerbahçe'deki koltuğu da iyice sağlamlaşmış oldu. Ersun Yanal ise Trabzonspor kupa maçında harikalar yaratan kaleci Fevzi yerine Bülent'i oynatarak, adeta yenilgiye davetiye çıkardı.


***​

Süper Fener

Son haftalarda çok etkili futbol oynayan sarı-lacivertli ekip Manisa karşısında iyice coştu ve taraftarını yine mutlu etti.

Fenerbahçe haftanın maçında lider Vestel Manisaspor'u deplasmanda 3-2 yenerken ortaya koyduğu futbolla tam not aldı. Güçlü rakibi karşısında çok sayıda gol pozisyonuna girmesi dikkat çekerken, bu fırsatların üçünü Deivid değerlendirdi. Kezman'ın yokluğunda Fenerbahçe'nin 3 gol atması dikkat çekti.

Fener'de aşı tuttu
Teknik direktör Zico'nun kadro ve oyun sisteminde yaptığı değişikliklerin her geçen hafta daha olumlu sonuçlar vermesi, şampiyonluk yarışının yanı sıra UEFA Kupası için de camiayı umutlandırıyor. F.Bahçe, UEFA'daki Newcastle maçından itibaren pozitif ve savaşçı futboluyla takdir topluyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst